Ofte stillede spørgsmål

LEVERING

Hvad er forsendelses- og leveringstid? 

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt som muligt. Det tager normalt 1 til 3 hverdage for forsendelse og 5-12 arbejdsdage for levering.       

Hvordan sporer jeg min pakke? 

Så snart din pakke er klar, får du besked via e-mail og du kan følge dens levering og kende dens status fra det angivne link eller sporingsnummeret.       

Jeg vil gerne vide hvor meget forsendelsesomkostningerne er? 

Forsendelse er helt gratis i de fleste lande, men der kan være yderligere ekspeditionsgebyrer i nogle lande. Bemærk, at alle ekstraomkostninger er klart annonceret inden betaling.       

Tilbyder i forsikring til levering? 

Ja absolut, udover gratis levering tilbyder vi sikker betalt levering, der inkluderer transportforsikring for at undgå tyveri, tab eller brud på produktet.       

Hvorfor har jeg ikke modtaget alle produkterne i min ordre på samme tid? 

Af hensyn til kundetilfredshed og for at reducere leveringstiderne, sender vi varer så hurtigt som muligt. Det betyder, at vi muligvis skal opdele din ordre i flere pakker. Det er derfor i nogle tilfælde nødvendigt at tælle et par ekstra dage med modtagelse.       

Jeg var fraværende under leveringen, hvordan kan jeg hente min pakke? 

Hvis du var fraværende under det første leveringsforsøg, efterlades et telefonkort af transportøren. I dette tilfælde opfordrer vi dig til at følge transportørens instruktioner eller kontakte dem direkte for at arrangere en ny levering.       

Status for min pakke er "Leveret", men jeg har ikke modtaget den? 

Hvis modtageren er fraværende, når leveringsperson kommer forbi, kan han aflevere din pakke på et lokalt postkontor eller videresendepunkt, men også aflevere den til et medlem af din familie eller nabo(r), der kan modtage den og underskrive den rigtige kvittering for dig.       

Hvorfor opdateres mit sporingsnummer ikke? 

Når du har modtaget dit sporingsnummer via e-mail, tager det 3 til 5 arbejdsdage, før det er aktivt. Hvis du får en fejlmeddelelse der angiver, at sporingsnummeret er ugyldigt, skal du vente et par dage, mens det er aktivt.           

Jeg har stadig ikke modtaget min bestilte pakke under udsalg, back friday ​​eller juleferie. Er der et problem? 

Vi beklager denne ventetid. I salgsperioden eller ultimo perioden er der en markant stigning i antallet af pakker, det er derfor nødvendigt og normalt at have yderligere leveringstid i denne periode.       

Retur

Hvad hvis jeg har et problem med et produkt, eller hvis jeg har ændret mening? 

Vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti fra modtagelsen af ​​din ordre. For at drage fordel af dette, skal produkterne i din ordre returneres inden for 30 dage. Hvis du har skiftet mening efter din returanmodning, giver vi dig en returadresse.       

Hvad er tilbagebetalingsbetingelserne? 

Refusionsanmodningen behandles, når vi har modtaget din retur på vores lager og har verificeret tilstanden for de returnerede varer. Behandlingstiden er i gennemsnit 14 dage. Refusionsperioden varierer afhængigt af den anvendte betalingsmetode.

Jeg har allerede returneret pakken, men har ikke modtaget refusionen? 

Hvis din returnerede pakke er leveret, skal du vente op til 14 dage på validering af din retur og afsendelse af refusionen. Vent et par dage til din tilbagevenden behandles. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du stadig ikke har modtaget din refusion.