Covid-19

Kære kunde.

I lyset af denne hidtil usete episode knyttet til udviklingen af ​​COVID-19, ønsker vi at vise dig den fulde support fra vores teams, for at give dig en service der lever op til dine forventninger.

Vi overvåger nøje udviklingen i denne situation og foretager de nødvendige justeringer for at sikre vores kunder en altid optimal servicekvalitet og vores teams på den anden side et miljø med sikkert arbejde.

• Levering af dine ordrer

Leveringstjenesten for dine ordrer forbliver fuldt operationel, men leveringstiderne forventes sandsynligvis at blive forlænget. Som normalt er de angivet på hver produktside på vores websted og opdateres dagligt.

• Tilgængelighed af vores teams

Vores supportteam arbejder eksternt for at sikre kvalitetsopfølgning. Kundeservicetiden forbliver uændret. Vi er tilgængelige mandag til fredag ​​fra kl. 8 til kl. 14. Der er også oprettet en funktion til at svare dig i weekenden.

• Retur

Vi beder dig om at udsætte dine returneringer hvis muligt, inden du sender dem. Returfristerne som beskrevet vil naturligvis ikke blive anvendt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er tilgængelige til din tjeneste.

Igen, vær sikker på den fulde mobilisering af vores teams. Vi er ved din side for at komme igennem denne vanskelige periode.

DECOLIGHT 😊